Bouwtechnische Keuring / Aankoopkeuring - BTB Titselaar

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Bouwtechnische Keuring / Aankoopkeuring

Bij het kopen van een bestaande woning is het raadzaam vooraf te laten onderzoeken welke kosten van onderhoud u kunt verwachten op de korte en middellange termijn. Een bouwtechnische keuring kan daar inzicht in geven en u helpen een weloverwogen keuze te maken. Een bouwtechnische keuring wordt niet alleen aangeraden bij de koop van bestaande woningen, maar ook bij nieuwbouw woningen (zie hiervoor bij Opleveringskeuring).

Wat kunnen wij voor u doen
BTB Titselaar kan een bouwtechnische keuring, ook wel aankoopkeuring genoemd, voor u uitvoeren. Tijdens de keuring worden alle bouwonderdelen nauwkeurig visueel geïnspecteerd, rekening houdend met het bouwjaar en de aard van de woning.
De resultaten van het onderzoek worden vastgelegd in een bouwtechnisch rapport dat u kunt meenemen in de onderhandeling voor de aankoop van de woning en bij het aanvragen van een financiering.
Als u vooraf de kwaliteit en staat van onderhoud laat onderzoeken komt u naderhand niet voor onverwachte tegenvallers te staan.
Bij BTB Titselaar bent u verzekerd van een gedegen onderzoek en een onafhankelijke rapportage.
Indien gewenst kan het rapport worden opgesteld volgens de criteria van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Wat kost een bouwtechnisch rapport


Binnen een reisafstand van 25 km van Oeffelt worden geen reiskosten in rekening gebracht, daarbuiten prijs op aanvraag.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu