Opleveringskeuring - BTB Titselaar

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Opleveringskeuring

Als een nieuwbouw woning kan worden overgedragen aan de opdrachtgever vindt de oplevering plaats. Bij de oplevering ontvangt de opdrachtgever (nieuwe bewoner) de sleutel van het huis en wordt eigenaar van de woning. De oplevering geschiedt door middel van een visuele 'opleveringskeuring' waarbij alle onderdelen van de woning nauwkeurig worden geïnspecteerd op afwijkingen en gebreken.
Tijdens de inspectie worden alle afwijkingen en gebreken genoteerd. De uitvoerende partij (aannemer) dient ervoor te zorgen dat de geconstateerde afwijkingen en gebreken binnen een contractueel afgesproken tijd worden verholpen.

Wat kunnen wij voor u doen
BTB Titselaar kan voor u de opleveringskeuring organiseren en uitvoeren. Wij begeleiden de rondgang door en om de woning en zorgen ervoor dat alle geconstateerde afwijkingen en gebreken worden vastgelegd in een Proces-Verbaal van Oplevering. Na afloop van de opleveringskeuring wordt het Proces-Verbaal van Oplevering door beide partijen (opdrachtgever en uitvoerende partij) ondertekend.

Wat kost een opleveringskeuring


Binnen een reisafstand van 25 km van Oeffelt worden geen reiskosten in rekening gebracht, daarbuiten prijs op aanvraag.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu